parajumpersnaistentakit

Ei miesten ugg perheen tai ystävien tukiverkostoa Olen yllättäen selvillä 2 viikkoa sitten, että olen raskaana minun 1. lapsen kanssa. 1 vuoden poikaystäväni ehdotti minulle nopeasti, että minua säästyikin siitä, että houkkaus tuli yhdestä ainoasta äiditilasta. Olen niin huolestunut (siitä, että menen nukkumaan ja kokeneen ylivoimainen ahdistusta), että emme voi olla varaa vauvoille, emmekä ole perheen tai ystävien tukijärjestelmää auttaaksemme ugg kristin mitään.parajumpersnaistentakit kertoi äidilleni, että tarvitsemme apua päivähoidossa, hän kertoi minulle toisen työn, olemme kasvatettuja 20-luvun lopulla ja molemmat tekevät vuosittain noin 55 kiloa, mutta elämme erittäin kalliilla alueilla ja emme voi siirtyä työpaikkamme jälkeen ovat täällä, hänen opintolainansa rasittavat meitä taloudellisesti ja estävät meitä saamasta muuta kuin studioasuntoa.

Hän ei ole edes kertonut vanhemmilleen, että olen raskaana tai pyydän apua, koska me molemmat tiedämme, että he vain sanovat no. Tarkoitan aborttia, joten lapselleni ei tarvitse kasvaa köyhiä / heikossa asemassa olevia / uupuvia. Ajatukset? 1) Lapsesi ei kasva köyhyydessä eikä alaikäisillä, jos molemmat tekevät 55 kiloa vuodessa. Minulla ei ole aavistustakaan, kuka kertoi sinulle, mutta ne ovat pelkuri. Minulla on todisteita sinulle.

Tässä minun tarinaani:Mieheni ja minä päätimme mennä naimisiin tammikuussa ja hän ehdotti pian sen jälkeen. Asiat olivat hyviä. Hän oli menestyksekkään liiketoiminnan omistaja ja kumppani 2: ssä. Molemmilla oli molemmat 23. Molemmilla oli tutkinnot.http://parajumpersnaistentakit.nu/ Olin matkalla kokopäiväiseen työhön ja soitin vain itselleni, vaikka se ei ollut kaikkein lumoava asia. Meillä oli varaa syödä koko ajan ja rentoutua.