parajumperssuomi

Suunnittelimme mukavasta hääpyrästä, ehkä talvella, parajumperssuomi mutta keskustelimme siitä. Sitten huomasimme, että vaikka olin nuva-rengas ja olin ollut 5 vuotta, olimme raskaana. Yllätys!Joten häät nousivat ylös, koska viimeinen asia, jonka halusin, ugg miesten kengät oli, että ihmiset ajattelisivat, että me olemme naimisissa VAIN vauvan kanssa.

(jatkuu seuraavaa viestiä) Jotkut sanovat, että vaikka olimme molemmat koulutettuja ja meillä oli täysipäiväistä työtä jne., että meillä ei ugg kopiot ollut rahaa säästöihin, ja heillä oli opintolainoja ja olivat vastuutonta, blah blah blah. oli työpaikka ja elämä ei tapahtunut, meitä ei olisi kyseenalaistettu, mutta me olimme.

Sitten olin auto-onnettomuudessa, kun 5 kuukautta raskaana. Meillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin sairausvakuutus, ja hänen täytyi luottaa lääketieteeseen, WIC jne. Sitten mieheni kehitti lääketieteellisen kunto syntymän jälkeen ja sitten hän joutui sairaalaan. http://parajumperssuomi.nu/Olimme huonoja.Meillä on 25 ja tällä hetkellä teemme 25 kiloa vuodessa, en voi työskennellä, koska kukaan ei palkata minua. Emme enää käytä apuasi lainkaan. Vautamme on kaikki mitä hän tarvitsee. Millä tavalla? Minä kuponki. Minä teen minkä tahansa freelance-työn. Kauppaan EXTREMELY hyvin ja syötän meille 90 dollaria kuukaudessa NY. Tuskin tottumme loppuun. Onko stressiä? Totta helvetissä. Mutta teidän olisi vain vähennettävä kaksinkertaista, mitä meillä on. Vitsailetko?! Haluan, että minulla oli 55 000 dollaria työskentelemään! Mieheni kumppani päätti omien ongelmiensa vuoksi tehdä paljon varjoisia juttuja ja sitten varastaa paljon koodausta, jota tein mieheni verkkosivuillesi ja väitti olevansa oma (Markkinointi, sosiaalinen media, jne.) Ja ruuhkain sitten mieheni 75 000 dollarista, varastin asiakkailta ja ajattelin, että hän voisi päästä eroon siitä. Onneksi mieheni säästyi, koska se ei ollut häntä, mutta tärkeimmät tulot menivät.